Termeni și condiții

Accesul si utilizarea site-ului www.techno-office.ro (denumit in continuare „Site-ul Techno Office”) precum si informatiile, materialele, produsele si serviciile disponibile prin intermediul site-ului Techno Office sunt supuse acestor termeni de utilizare (“Termeni de utilizare a Site-ului”).

Termenii de utilizare a Site-ului pot fi actualizati din timp in timp. Versiuni actualizate vor fi postate pe site-ul Techno Office si sunt aplicabile imediat. Cand folositi site-ul Techno Office ar trebui sa verificati periodic daca Termenii de utilizare a Site-ului au fost actualizati sau modificati.

Site-ul Techno Office ofera informatii despre Techno Office si serviciile Techno Office si este destinat numai pentru utilizare din si in Romania, si are la baza legile aplicabile in Romania. Techno Office isi declina orice raspundere si responsabilitate pentru utilizarea site-ului Techno Office din alte tari.

Declaratia si Politica de confidentialitate Techno Office
Toate datele cu caracter personal furnizate catre Techno Office in timp ce utilizati Site-ul Techno Office vor fi prelucrate în conformitate cu Politica de Confidentialitate a Site-ului.
Toate informatiile furnizate catre Techno Office in timpul utilizarii Site-ului Techno Office trebuie sa fie corecte, complete si de actualitate. Daca avem motive sa credem ca informatiile furnizate sunt incorecte, incomplete sau depasite, accesul la Site-ul Techno Office poate fi limitat sau blocat.

Drepturile de autor si utilizarea materialelor de pe site-ul Techno Office.
Site-ul Techno Office si materialele puse la dispozitie pe Site-ul Techno Office sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuala, inclusiv denumirile comerciale, drepturile de autor si marci comerciale, inclusiv numele „Techno Office” si logo-ul Techno Office, si sunt detinute de catre Techno Office sau sunt utilizate de catre Techno Office in temeiul unei licente sau cu permisiunea proprietarului pentru aceste drepturi. Materialele protejate de drepturi de proprietate intelectuala includ designul, prezentarea, imaginea, aspectul, grafica, fotografii, imagini, articole, testimoniale si alte materiale disponibile pe site-ul Techno Office (numite „Materialele Site-ulu”).
Materialele Site-ului pot fi reproduse, distribuite, publicate sau prezentate public pe baza unui acord prealabil scris din partea Techno Office. In cazul in care aveti intrebari suplimentare cu privire la utilizarea Materialelor Site-ului, va rugam sa ne contactati prin meniul „Contact” sau la adresa de email romania@techno-office.ro

Link-uri catre alte site-uri
Pe site-ul Techno Office pot exista link-uri catre alte site-uri care nu sunt sub controlul nostru. Noi nu suntem raspunzatori pentru informatiile sau materialele puse la dispozitie de catre site-urile unor terte parti. Va recomandam sa cititi termenii de utilizare si declaratiile de confidentialitate ale tuturor site-urilor terte inainte de a folosi astfel de site-uri sau de a trimite date personale sau orice alte informatii pe sau prin intermediul acestor site-uri.

Link-uri de la alte site-uri catre site-ul Techno Office
Inserarea de link-uri de la site-ul web al tertilor la www.techno-office.ro necesita acordul prealabil scris al Planet Program. Daca doriti sa aveti link de pe alte site-uri catre site-ul Techno Office, va rugam sa ne contactati prin meniul „Contact” sau la adresa de email romania@techno-office.ro

Limitarea raspunderii, exonerarea de raspundere de garantii si acordarea de despagubiri
Ca o consecinta a legislatiei in vigoare, Techno Office nu va fi raspunzatoare pentru orice daune directe, indirecte, subsidiare sau alt fel, inclusiv, dar nu limitat la pagube materiale, pierderi de utilizare, pierderi de afaceri, pierderi economice, pierderi de date sau pierderea de profituri, care decurg din sau in legatura cu utilizarea sau accesul, sau incapacitatea de a utiliza sau accesa site-ul Techno Office sau continutul sau.
Techno Office va depune eforturi rezonabile pentru a se asigura ca informatiile si materialele oferite pe acest website sunt corecte. Cu toate acestea, Techno Office nu poate garanta acuratetea tuturor informatiilor si materialelor si nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru acuratetea, integritatea sau autenticitatea informatiilor si materialelor continute pe acest site. Noi nu garantam ca functionarea acestui Site va fi neintrerupta sau fara erori, sau ca acest Site este liber de virusi sau alte componente care pot fi daunatoare pentru echipament sau software. Techno Office nu garanteaza ca Site-ul Techno Office va fi compatibil cu echipamentele si software-ul folosit de dumneavoastra si nu garanteaza ca Site-ul Techno Office va fi disponibil tot timpul sau in orice moment specific.

Sunteti de acord sa despagubiti, protejati Techno Office de orice paguba sau pierdere, fie legate de incalcarea de catre dumneavoastra a acestor Termeni de Utilizare a Site-ului sau utilizarea de catre dumneavoastra a Site-ul Techno Office.

Restrictionarea sau blocarea accesului pe site-ul Techno Office datorita incalcarii Termenilor de utilizare a Site-ului
In caz de incalcare a acestor Termeni de Utilizare a Site-ului, in special in cazul utilizarii Site-ului Techno Office sau a elementelor individuale ale Site-ului Techno Office in alte scopuri decat cele prevazute, accesul la Site-ul Techno Office poate fi restrictionat sau blocat.
Techno Office isi rezerva, in general, dreptul de a modifica partial sau integral, bloca, sau intrerupe Site-ul Techno Office sau continutul sau in orice moment si pentru orice motiv.

Clauza de separabilitate
In cazul in care una din prevederile acestor Termeni de Utilizare a Site-ului va deveni invalida sau va fi declarata nula de catre o instanta, acest lucru nu va afecta valabilitatea celorlalti termeni.

Alegerea Legilor, Jurisdictiei si Locului de desfasurare
Utilizarea Site-ului Techno Office si a acestor Termeni de Utilizare a Site-ului sunt reglementate de legislatia din Romania. Cu exceptia cazului in care legea nu prevede altfel, instantele din Romania au jurisdictie exclusiva si dreptul de a stabili locul de desfasurare pentru orice litigii care decurg din sau in legatura cu utilizarea Site-ului Techno Office sau acestor Termeni de Utilizare a Site-ului.