RECEPTII

RECEPTII

Recepția este cartea de vizită, prima impresie sau chiar inima unei organizații. Pe aici trece tot spiritul unei companii: clienți, angajați sau viitori parteneri, este vital ca toată lumea trebuie să se simtă binevenită.

portofoliu produse

LOUNGE

LOUNGE

Zonele confortabile au devenit obligatorii în orice spațiu de birouri. Ele arată că, pentru companii, oamenii sunt mai mult decât resurse lucrative. Aceştia merită tratați cu binețe sau chiar răsfățați, iar zonele de lounge şi relaxare reflecta cel mai bine acest lucru.

portofoliu produse

MEETING

MEETING

Zonele de meeting sunt la fel de diferite ca motivele pentru care oamenii se întâlnesc. Diferă durata de utilizare, numărul participanților, tipul de interacțiune și tehnologiile implicate. De aceea, sistemele noastre oferă un număr considerabil de opţiuni şi diverse configuraţii.

portofoliu produse

EXECUTIVE

EXECUTIVE

Numite și zone manageriale, aceste spații oferă un surplus de confort ocupanților dar mai ales vizitatorilor. Suprafețe mai generoase, finisaje mai alese, tehnologii mai avansate, toate comunică aspiraţiile şi filozofia companiei privind standardele de calitate atinse.

portofoliu produse

OPERATIONALE

OPERATIONALE

Lucrul în echipă impune soluții arhitecturale specifice. Prin caracteristicile spațiilor de lucru se poate încuraja sau inhiba anumite comportamente, cum ar fi competitivitatea, colaborarea, creativitatea sau tipul de control. De aceea soluțiile noastre asigură flexibibilitatea necesară fiecărei companii.

portofoliu produse

AUDITORIU

AUDITORIU

Oferim soluții complete pentru aule, amfiteatre, săli de conferință, cinema, clase, training etc. Furnizăm sisteme sunt suficient de versatile pentru a se potrivi oricărui stil arhitectural.

produse

FOOD-COURT

FOOD-COURT

Chicinetele, cantinele, cafenelele sau barurile sunt mai mult decât locuri de consumat alimente și băuturi. Sunt centre mondene în care oamenii socializează, se relaxează, studiază… cu alte cuvinte… trăiesc. Iar spațiile food-court trebuie să permită și să încurajeze aceste lucruri, oferind cele mai bune condiții.

portfolio

CHICINETA

CHICINETA

Spatiile de pregatire a mesei, indiferent de dimensiune, sunt ca niste mini-fabricute, fiecare cu fluxuri si nevoi diferite. În proiectele noastre, avem grijă ca toate să fie eficiente şi confortabile în utilizare.

portofoliu

SANITARE

SANITARE

Fie că vorbim de toalete sau dusuri, grupurile sanitare sunt un punct extrem de important în orice spatiu cu utilizare comună. Igiena şi siguranţa au o estetică aparte, iar soluţiile noastre îi vor mulţumi şi pe cei mai exigenti.

certificate: