Politica de confidențialitate a vizitatorilor pe site

SC TECHNO OFFICE SRL, o societate inregistrata in mod corespunzator si care functioneaza in conformitate cu legile din Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/ 11543/2003, cod de inregistrare fiscala RO1568873, cu sediul IN Calea Floreasca nr. 194, Bucuresti, sector 1, cod postal 014472.
Compania este operatorul de date in ceea ce priveste prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in sensul Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Politica noastra de confidentialitate nu se aplica informatiilor colectate de pe orice site tert care poate avea un link catre sau este accesibil de pe Site-ul nostru.
Va rugam sa cititi cu atentie cele ce urmeaza pentru a intelege politicile si practicile noastre cu privire la informatiile dumneavoastra cu caracter personal si modul in care le vom trata.
Prezenta politica de Confidențialitate a Vizitatorilor pe Site descrie cum Techno Office (denumită “Techno Office”) utilizează datele cu caracter personal, colectate sau primite de la Vizitatorii (“Vizitatori”) site-ului (“Site-ul”). Aceasta descrie modul în care putem colecta sau primi datele dumneavoastră personale, tipurile de date personale pe care le putem colecta, cum putem utiliza, furniza și proteja aceste date, drepturile dumneavoastră, și cum ne puteți contacta cu privire la practicile noastre de confidențialitate.

Cum putem colecta sau primi date personale de la dumneavoastră
Techno Office poate colecta sau primi date personale de la dumneavoastră, prin utilizarea de către dumneavoastră a Site-ului în diferite moduri.
Puteți alege să ne prezentați datele personale și alte informații prin intermediul diverselor canale de comunicare oferite pe pagina de internet a Site-ului, secțiunea „Contactați-ne”, de exemplu, adresele de e-mail ale Techno Office, numere de telefon sau formulare on-line.
Putem folosi cookie-uri sau tehnologii similare care colectează anumite informații folositoare, atunci când accesați, vizionați sau folosiți site-ul Techno Office. Cookie-urile sunt fișiere plasate în computerul dumneavoastră sau în dispozitivele mobile atunci când acestea sunt folosite pentru a vizita site-ul. Nu permitem terțelor părți să plaseze cookie-uri pe dispozitivul dumneavoastră.

Puteți să dezactivați cookie-ul din setările browser-ului (de exemplu, în meniul “Preferințe” sau “Opțiuni Internet” în funcție de browser-ul dumneavoastră). Rețineți, însă, că unele caracteristici ale Site-ului pot să nu funcționeze corect dacă dezactivați folosirea cookie-ului respectiv. Pentru informații suplimentare despre administrarea și ștergerea cookie-urilor, vizitați http://www.allaboutcookies.org/.

Tipuri de date personale pe care le putem colecta
Prin intermediul cookie-urilor menționate mai sus în secțiunea “Modul în care Putem Colecta sau Primi Date Personale,” putem colecta date cu privire la utilizarea site-ului, adresa de IP, tipul de browser și sistemul de operare.
În plus, prin canalele de comunicații puse la dispoziție pe Site pe pagina de web „Contact”, putem colecta datele dumneavoastră de contact, cum ar fi numele, adresa de e-mail, adresa, numărul de telefon și numărul de fax. Puteți, de asemenea, furniza voluntar alte date care sunt legate de dumneavoastră prin intermediul întrebărilor sau comentariilor. Vă încurajăm, cu toate acestea, să nu ne oferiți mai multe date personale decât sunt necesare pentru a vă putea oferi răspunsuri adecvate la întrebările sau comentariile dumneavoastră.

Modul de utilizare a datelor cu caracter personal pe care le colectăm
Noi folosim datele dumneavoastră personale pentru (i) a răspunde mesajelor sau întrebărilor dumneavoastră; (ii) a îmbunătăți Site-ul, inclusiv pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și (iii) diagnosticarea problemelor cu serverele noastre. Dacă alegeți să nu ne oferiți datele dumneavoastră personale, nu vă vom putea furniza serviciile menționate anterior.

Cum putem partaja datele cu caracter personal
Techno Office nu vinde, nu închiriază sau nu comercializează datele dumneavoastră personale.

Cum protejăm datele cu caracter personal
Noi menținem măsuri de securitate adecvate pentru protecția tehnică și organizatorică, menite să protejeze datele cu caracter personal pe care le furnizați împotriva distrugerii accidentale, ilicite sau neautorizate, a pierderii, modificării, accesării, divulgării sau utilizării acestora.

Timpul de păstrare a datelor cu caracter personal pe care le colectăm
Păstrăm datele personale cât timp este necesar pentru realizarea scopului inițial pentru care s-au colectat datele (vezi mai sus “Modul de Utilizare a Datelor cu Caracter Personal pe care le Colectăm”), dacă nu se specifică altfel în lege.

Link-uri către alte site-uri
Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri întreținute de terți, ale căror politici și practici de confidențialitate sunt diferite de ale noastre. Nu suntem răspunzători pentru practicile și politicile de confidențialitate utilizate de astfel de terți. Va sfătuim să citiți declarațiile de confidențialitate ale tuturor site-urilor terțe înainte de a folosi astfel de site-uri sau înainte de trimiterea oricăror date personale sau a oricăror alte informații pe sau prin intermediul acestor site-uri.

Drepturile Dumneavoastră
Drepturile dumneavoastră în conformitate cu legislația aplicabilă includ accesul la datele dumneavoastră personale pe care le prelucrăm, dreptul de a avea astfel de date cu caracter personal corectate, șterse sau blocate, precum și dreptul de refuz de transmitere a anumitor date pentru activitățile de prelucrare. Pentru exercitarea acestor drepturi, este necesar să faceți o cerere scrisă folosind datele noastre de contact de mai jos.

Cum ne puteți contacta
Dacă aveți orice comentariu sau întrebări despre această Politica de Confidențialitate a Vizitatorilor pe Site, dacă doriți să actualizați informațiile pe care le avem despre dumneavoastră, sau să vă exercitați drepturile dumneavoastră, ne puteți contacta prin e-mail la adresa romania@techno-office.ro
De asemenea, ne puteti scrie pe adresa: Calea Floreasca 194, Sector 2, Etaj 2, 014472 Bucuresti